25-jarig jubileum complex Kloosterlaan Wessem

Publicatiedatum: 10-09-2018

Op zaterdag 8 september was het 25 jaar geleden dat wij op de Kloosterlaan in Wessem naast verzorgingshuis St. Jozef 20 aanleunwoningen hebben gebouwd. Reden voor een feestje vonden de bewoners. En daar waren wij het helemaal mee eens. 

De bewonersgroep nam het initiatief voor het feest en organiseerde alles
Wij zijn erg blij met zo’n actieve bewonersgroep en vinden het geweldig dat zij deze jubileumactiviteit georganiseerd hebben. 

Mevrouw Leny van Dongen-Deneer in het zonnetje gezet
Tijdens het feest werd mevrouw Leny van Dongen-Deneer in het zonnetje gezet. De inmiddels 85-jarige woont vanaf het begin op de Kloosterlaan en heeft altijd veel betekend voor het complex. Zo heeft ze altijd een belangrijke rol vervuld voor bewoners. Dit varieerde van het organiseren van activiteiten, het zorgen voor een bloemetje bij overlijden etc. Daarnaast was ze aanspreekpunt voor Wonen Zuid. Reden genoeg om in het zonnetje gezet te worden. 

Het is fijn wonen aan de Kloosterlaan vinden de bewoners
"Je woont hier zelfstandig maar bent ook samen met andere bewoners." Er worden regelmatig activiteiten in de ontmoetingsruimte georganiseerd en als dat wenselijk is levert  Proteion zorg vanuit het naastgelegen verzorgingstehuis

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden