Franciscus Quartier: 21 nieuwe woningen in Haelen opgeleverd

Publicatiedatum: 28-02-2018

De hoek Bernhardstraat en Irenestraat in Haelen heeft een ware metamorfose ondergaan. Op de plek van de voormalige Franciscusschool staan nu 6 eengezinswoningen en een woongebouw met 15 appartementen. Allen in de huur. Het nieuwbouwproject heeft de naam Franciscus Quartier gekregen en is ontwikkeld door Herontwikkeling Haelen-Horn B.V.

 

Nieuwe huurwoningen in de kern van Haelen
Met dit project komen we tegemoet aan de behoefte aan huurwoningen in de kern van Haelen. Op loopafstand van alle voorzieningen. Wonen Zuid zorgt voor het beheer en verhuur van de woningen. De woningen zijn allemaal verhuurd.

Verschillende woningtypes
De woningen bestaan uit verschillende types. Zo is er voor ieder wat wils in dit project. Er zijn 3 verschillende types appartementen. Variërend van riante appartementen met drie slaapkamers tot appartementen voor starters. Daarnaast bestaat het project uit 6 eengezinswoningen.

Energiezuinig
De woningen zijn energiezuinig. Ze hebben energielabel A++. Op de eengezinswoningen liggen zonnepanelen voor het elektriciteitsverbruik van de woningen. En ook op het  appartementengebouw liggen zonnepanelen. Deze zorgen voor de stroomvoorziening van de algemene ruimten.

Samenwerkingsverband
Herontwikkeling Haelen-Horn B.V. is een samenwerkingsverband tussen Wonen Zuid en Jongen Projectontwikkeling (VolkerWessels). Beiden zijn geen onbekenden in het groene Leudal. De komende jaren gaan ze nog meer projecten realiseren. Zowel in Haelen als in Horn.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden