Woongebouw Broekhem-Zuid in Valkenburg voor meer doelgroepen beschikbaar

Publicatiedatum: 08-04-2019

Wij willen dat iedereen in onze samenleving fijn kan wonen, in goede, betaalbare woningen. Daarom zetten wij ons graag in voor die mensen voor wie dat minder vanzelfsprekend is. Wij houden rekening met mensen in verschillende levensfases en met hun specifieke wensen en behoeftes. Dit is de reden dat wij voor onze appartementen met lift in Broekhem-Zuid een tweehurenbeleid hebben ingevoerd. Vanaf nu bieden wij de vrijkomende woningen in dit wooncomplex aan aan mensen met, en mensen zonder huurtoeslag. 

Met het tweehurenbeleid komen we tegemoet aan de vraag van senioren uit de wijk met een hoger inkomen om toch voor een woning in dit wooncomplex in aanmerking te komen
Voor deze doelgroep is er namelijk weinig tot geen passend ander woningaanbod in de wijk. Zij kwamen dus in de knel. Door voor dit woongebouw een tweehurenbeleid toe te passen zijn wij in staat de oudere woningzoekende die niet in aanmerking komt voor huurtoeslag hier toch aan een woning te helpen. 

Het tweehurenbeleid is een aanvulling op onze normale regeling voor het toewijzen van woningen
Deze regeling houdt in dat de woningen die wij aan onze huurders toewijzen, passen bij hun inkomen en huishouden. 

Wij bekijken of ook andere woongebouwen voor het tweehurenbeleid in aanmerking komen
Want door beide regelingen naast elkaar te laten bestaan, waar dat nodig is, kunnen we al onze doelgroepen blijven bedienen. Op een aantal plekken doen we hier ervaring mee op, zoals in Broekhem-Zuid. Uiteraard hebben we hierover afspraken gemaakt met onze Huurdersraad.

Wilt u meer weten over de appartementen met lift in Broekhem-Zuid? Bel dan gerust met
Peter Dullens, onze verhuurmedewerker. Hij is bereikbaar op nummer 088 66 53 653. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden