Vacature Coördinator Verhuur

(36 uur/week)

Wij bieden kansen voor groei

Met ongeveer 150 medewerkers en 14.000 verhuureenheden in Midden-Limburg, Parkstad en Heuvelland is Wonen Zuid een provinciaal verhuurder. Onze droom is dat iedereen prettig kan wonen. En zeker de mensen die daarbij wat hulp kunnen gebruiken. Om die droom te verwezenlijken denken wij in mogelijkheden. Wij staan open voor nieuwe ideeën en durven te leren van elkaar. Zo bundelen wij onze kennis en kracht. Samen maken wij het verschil en bouwen wij aan een goede woontoekomst en nieuwe kansen voor onze klanten.

Om nieuwe kansen voor onze klanten te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een medewerker die ons verhuurteam – voor de duur van twee jaar - komt versterken in de functie van Coördinator Verhuur.

Wat verwachten wij van de functie?
Als coördinator verhuur ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden binnen het verhuurteam. Jij bent een teamcoach en weet het beste uit je team en je teamleden naar boven te halen. 

Jij doet geen uitvoerende werkzaamheden, maar zorgt ervoor dat het proces van woonruimteverdeling en het verhuurproces op rolletjes loopt. Jij bewaakt de kwaliteit die wij uit willen dragen en zorgt ervoor dat de processen en procedures rondom woonruimteverdeling, verhuur en mutatie daar goed en effectief bij aansluiten.
Je  bewaakt ook de afstemming van die processen en procedures bij de werkzaamheden van de andere teams. 
Je coördineert daarnaast ook de match tussen de vraag van de accountteams en de beschikbare inzet vanuit het verhuurteam, bijvoorbeeld bij onderhoud- en renovatieprojecten.

Wie zoeken we?
Een afgeronde opleiding op hbo-niveau is voor deze functie een vereiste. 

Je hebt ervaring in het leiden en coachen van een team. Enige kennis van de corporatiesector en het verhuurproces kan een pre zijn, maar je leidinggevende kwaliteiten kun je ook in een andere sector hebben opgedaan. Een frisse blik is een pre!

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Je hebt een open persoonlijkheid, voelt je betrokken bij mensen en kunt je goed verplaatsen zowel in je teamgenoten als in de klant. 
  • Je bent positief ingesteld en denkt constructief vooruit. Je denkt daarbij ook buiten de gebaande paden en je kunt collega’s daarin meenemen.
  • Je bent resultaat- en toekomstgericht.
  • Je bent in staat om informatie zowel mondeling als schriftelijk op een heldere en begrijpelijke manier over te brengen. Je communiceert op een representatieve en inspirerende manier. Je biedt ondersteuning als dat nodig is en je geeft op een constructieve manier feedback.
  • Je voelt je samen met je collega’s van het verhuurteam verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel. Je deelt dus relevante informatie en kennis met anderen, houdt rekening met de gevolgen van je doen en laten op het werk van anderen.
  •  Je zoekt actief naar nieuwe mogelijkheden om de uitvoering van jouw werk en dat van anderen te kunnen verbeteren.

Ons verhuurteam werkt vanuit onze kantoren in Roermond en Heerlen. Je bent dus flexibel wat je werkplek betreft.

De vacature is fulltime (36 uur per week) en geldt voor twee jaar.

De functie in ingeschaald in schaal J conform CAO Woondiensten.

Heb je verder nog vragen over de functie?
Dan kun je daarvoor terecht bij Jorn Snijkers (manager Verhuur en Sociaal beheer, via het secretariaat:  telefoonnummer 088 665 37 02). Meer informatie is ook te vinden in het functieprofiel

Solliciteren?
Voldoe jij aan onze verwachtingen en heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie, inclusief een actueel CV, uiterlijk 9 december per mail naar Pascal Lemmens, manager HRM & Facilitair (p.lemmens@wonen-zuid.nl) . Vermeld in de onderwerpregel: “Sollicitatie coördinator verhuur”.

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en gebruiken die alleen voor de werving in het kader van deze vacature. Na de invulling van de vacature vernietigen wij jouw sollicitatie, inclusief alle gegevens, behalve als jij expliciet hebt aangegeven dat wij jouw CV in portefeuille mogen houden. 

Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden