Vacature Verhuurmedewerker

36 uur/week

Wij bieden kansen voor groei!  

Met ongeveer 150 medewerkers en 14.000 verhuureenheden in Midden-Limburg, Parkstad en Heuvelland is Wonen Zuid een provinciaal verhuurder. 

Onze droom is dat iedereen prettig kan wonen. En zeker de mensen die daarbij wat hulp kunnen gebruiken. 

Om die droom te verwezenlijken denken wij in mogelijkheden. Wij staan open voor nieuwe ideeën en durven te leren van elkaar. Zo bundelen wij onze kennis en kracht. Samen maken wij het verschil en bouwen wij aan een goede woontoekomst en nieuwe kansen voor onze klanten.

Om nieuwe kansen voor onze klanten te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een medewerker die ons verhuurteam – vanwege vervanging van een collega – van 1 februari tot 1 november 2019 komt versterken in de functie van

Verhuurmedewerker

Wat verwachten wij van de functie?
Als verhuurmedewerker ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van ons woonruimteverdelingsbeleid. Je bent ons visitekaartje naar de huurders. Je zorgt ervoor dat zij zich op een perfecte manier ondersteund en geholpen voelen. 

Wie zoeken we?
Een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau en kennis van huurrecht is voor deze functie een vereiste. 

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Je hebt een open persoonlijkheid en richt je op het achterhalen van de vraag van de klant. Je bent positief ingesteld en denkt constructief. Je denkt daarbij ook buiten de gebaande paden en je kunt je collega’s daarin meenemen.
  • Je bent servicegericht en weet de klant zo optimaal mogelijk te helpen. Je geeft dus altijd een goed advies, ook als we die klant niet direct kunnen bedienen.
  • Je bent resultaat- en toekomstgericht.
  • Je bent in staat om informatie zowel mondeling als schriftelijk op een heldere en begrijpelijke manier over te brengen. Je communiceert op een representatieve en klantgerichte manier. 
  • Je voelt je samen met je collega’s van het verhuurteam verantwoordelijk voor het gezamenlijke doel. Je deelt dus relevante informatie en kennis met anderen, houdt rekening met de gevolgen van je doen en laten op het werk van anderen.
  • Je neemt het initiatief om een bijdrage te leveren aan teamprestaties en biedt ondersteuning aan collega’s als dat nodig is. 
  • Je zoekt actief naar nieuwe mogelijkheden om de uitvoering van je werk te kunnen verbeteren.
  • Je bent betrokken bij mensen en weet op een positieve manier te verbinden.

Wij hebben een kantoor in Roermond en een in Heerlen, en werken in principe daar waar het werk ons brengt. Je bent dus flexibel wat je werkplek betreft, maar het zwaartepunt van de werkzaamheden voor deze functie ligt in ons kantoor in Roermond. 

De vacature is fulltime (36 uur per week) en geldt voor de periode van 1 februari tot 1 november 2019.

De functie in ingeschaald in schaal H conform CAO Woondiensten.

Vragen?
Meer informatie is te vinden in de formele functieomschrijving. Heb je verder nog vragen over de functie? Dan kun je daarvoor terecht bij Jorn Snijkers (manager Verhuur & Sociaal beheer, via telefoonnummer 088 – 665 37 02).

Solliciteren?
Voldoe jij aan onze verwachtingen en heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie inclusief een actueel CV uiterlijk 20 december per mail naar Pascal Lemmens, manager HRM & Facilitair (p.lemmens@wonen-zuid.nl). Vermeld in de onderwerpregel: “Sollicitatie verhuurmedewerker”.

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en gebruiken die alleen voor de werving in het kader van deze vacature. Na de invulling van de vacature vernietigen wij jouw sollicitatie, inclusief alle gegevens, behalve als jij expliciet hebt aangegeven dat wij jouw CV in portefeuille mogen houden. 

Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden