Werken bij ons

Met ongeveer 150 medewerkers en 14.000 verhuureenheden in Midden-Limburg, Parkstad en Heuvelland is Wonen Zuid een provinciaal verhuurder. Onze droom is dat iedereen prettig kan wonen. En zeker de mensen die daarbij wat hulp kunnen gebruiken. Om die droom te verwezenlijken denken wij in mogelijkheden. Wij staan open voor nieuwe ideeën en durven te leren van elkaar. Zo bundelen wij onze kennis en kracht. Samen maken wij het verschil en bouwen wij aan een goede woontoekomst en nieuwe kansen voor onze klanten.

Omdat een van onze collega’s geruime tijd ziek is, zijn wij op zoek naar een medewerker die ons team I&A tot 31 december 2019 komt versterken in de functie van

Medewerker documentaire informatievoorziening (20 uur per week)

Wil je een open sollicitatie sturen? Stuur dan je CV naar infowonen-zuidnl onder vermelding van "open sollicitatie".

Ben je op zoek naar een stageplek? Ook dan zien we je sollicitatie (met actueel CV) graag tegemoet via info@wonen-zuid.nl onder vermelding van "stagevraag + jouw naam". Beschrijf in je sollicitatiebrief ook wat je van je stage verwacht, waar die vanuit je opleiding aan moet voldoen en naar welke thema's jouw interesse uitgaat. Daarmee kunnen we je vraag gericht bij een bepaalde afdeling neerleggen. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden